ÚLTIMA HORA!!

DEMÀ DILLUNS ASSEMBLEA A LES 12.30 A GESTIÓ ACADÈMICA !!

ES PARLARÀ SOBRE LA PROPOSTA DE "NO TANCAMENT D'ACTES" ANIMEU-VOS I AIXÍ ENS PODREM INFORMAR DE TOT AMB DETALLS!

miércoles, 23 de mayo de 2012

Assemblea de psicologia


Benvinguts,

Aquest és un espai creat per apropar-vos tots els temes relacionats amb la facultat de psicologia. És un espai, on tractarem qualsevol esdeveniment que ens afecti directament, tant les últimes noticies com els punts que es tractin a les assemblees setmanals.

També pretenem facilitar-vos la interacció i participació en la presa de decisions, doncs és una forma més fàcil i viable perquè tots pugueu accedir i participar amb els vostres comentaris o opinions que llegirem i exposarem per tenir-les en compte. 

La teva opinió ens importa ja que tots junts creem aquesta facultat i som tots nosaltres els que hem de tenir dret a decidir sobre el que ens afecta. Les noves polítiques econòmiques i les retallades en educació són uns dels temes més importants a tractar, doncs no només són injustes, sinó també atempten contra el nostre dret a gaudir d'un ensenyament públic i a l'abast de tothom. I hem de ser nosaltres, la nostra generació, la que tingui el poder de dir PROU! No volem seguir aguantant que ens manipulin i ens prenguin el que és nostre, i per això necessitem la força i la cohesió de TOTS per a fer front les dificultats que vivim en aquest moment. Així doncs, no t'ho pensis.

PARTICIPA AMB NOSALTRES VIA ONLINE O A LES NOSTRES ASSEMBLEAS QUE SON CADA DILLUNS A LES 12:30 DAVANT DE GESTIÓ ACADÈMICA.

DIGUES LA TEVA!


No hay comentarios:

Publicar un comentario